Ogromna reklama na napuhavanje

ogromno napušteno oglašavanje Naduvavanje Planeta / naduvavanje Moon Balloon model Sa LED osvetljenjem za dekoraciju Balon za napuhavanje može se koristiti u svim događajima, kao što su sajam, porodična žurka, iznajmljivanje šatora, škola, crkvenih događaja, sportskog tunela ili poslovne promocije. proizvodi ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

ogromno oglašavanje na naduvavanje
Napuhavanje Planet / naduvavanje Moon Balloon model sa LED osvetljenjem za dekoraciju
Balon na naduvavanje se može koristiti u svim događajima, kao što su sajam, porodična žurka, iznajmljivanje šatora, škola, crkveni događaji, sportski tunel ili poslovna promocija. Takođe možemo proizvoditi proizvode prema vašem dizajnu, štampe, veličini i boji.
Sa naduvavanjem balona možete osvojiti mnogo zabave i biti zadovoljni svakim trenutkom!
Takođe, naduvavanje balona može donijeti sreću vašim kupcima, što će vam donijeti veliki broj ekonomskih prednosti!
Nikada nećete videti takav proizvod, ekonomski ali sa investicionom vrednošću!
Imajte u vidu sledeće:
1. Imamo dizajnerske timove specijalizirane za dizajniranje na napuhavanje sa 18 godina iskustva u ovoj oblasti.
2. Imamo štamparske mašine u našoj fabrici, tako da možemo voditi kvalitet i cenu štampanja. Štaviše, mastilo koje koristimo je uvezeno sa visokim kvalitetom, a boja je jaka i izdržljiva.
3. Materijal koji koristimo je SGS / EN 71 Ispitana voda / požar / UV dokaz.
4. Naša kompanija zarađuje dobru reputaciju kako u Kini, tako iu inostranstvu, a naši proizvodi su izuzetno dobrodošli od novih i starih kupaca širom sveta (kao što su: SAD, Njemačka, Japan, Uk ect ...)

Balon na veslanju planete na naduvavanje


1. Materijal: PVC ili Oxford, vodootporni i protivpožarni funkcije, bez ftalata. Standard za klasičnu upotrebu, ispunjava ASTM, EN71 i UV certifikat.


2. Ventilator: (220v ~ 240v / 110v ~ 120v) CE / UL odobren


3. Stitch: Svi šavovi su dvostruko šivani (trostruki do kvartični zašrafljeni u osetljivim delovima) i ojačavajuće trake koje su spojene na svim šavovima dušeka.


4. Izrada: profesionalna mašina za sečenje, štampu i šivenje, kako bi se osiguralo kvalitet u svim procesima, radnici će ojačati trake na zglobovima i uglovima.


Specifikacije


Materijal

Komercijalni razred

Paket

PVC vreća visoke čvrstoće


OEM

dostupan

Veličina

prilagođeni


Ventilator

CE / UL sertifikat

Načini isporuke

Vazduhom ili morem i drugima


Štampanje

baš to pokazuje naša slika

MOQ

1kom


Dodaci

CE / UL električni duvaljke / pumpe
Besplatni kompleti za popravku
Besplatna pvc torba

Uvjeti plaćanja

T / T, Western Union, Paypal


Detalji slike:

Naša kompanija i fabrika:
1. Naši članovi tima kompanije imaju bogato iskustvo od oko deset godina istraživanja i razvoja, dizajna i proizvodnje iskustva. Naš tim je mlad, težak, boreći se s novom idejom, timom kreativne ideje. Mi smo ljudi koji su voljni da podnose patnju, usuđuju da se srušimo, radimo pažljivo uživanje i iskreno i iskreno srce.
2, Naša fabrika ima snažnu opremu snage, ima štamparsku mašinu, UV štampu, stamper mašina visoko često mašina, šivaća mašina, visoke temperature mašina, digitalne mašine za sečenje itd. Proizvodimo proizvode visokog kvaliteta, a štedi i puno troškova i vremena. Mastilo za štampanje koje koristimo svi uživaju u visokokvalitetnom i originalnom uvozu, sa trajnom i živom bojom

Hot Tags: gigantsko oglašavanje na naduvavanje, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođeni, cena
Upit