Napušteni reklamni najam

Informacije o proizvodu: Karakteristike proizvoda: [1] DIY [2] Upoznajte se sa standardima CE, SGS, RoHs [3] Svaki dizajn i dimenzije su dostupni [4] Visoko transport brzine. [5] Durable UV ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Naduvavanje oblika, naduvavanje automobilskih oblika sa prilagođenim, gigantski naduvavanje model automobila balon za oglašavanje

Detalji o proizvodu:

Naziv artikla

Vozilo na naduvavanje

Materijali

Poliesterska vlakna sa 150 do 650 gr / m2 PVC premazom, zavisno od upotrebe i veličine

Glavni rad

Trodimenzionalni modeling dizajn, kompjuterski otvoreni izdanje, PS obrada, štampanje uzoraka, zanatska proizvodnja, proizvodni procesi i upravljanje

Singular Packing

PE vrećica + pakovanje + unutrašnja kutija + vanjska kutija

Spoljno pakovanje

valovit karton, pošiljke se rade po zahtevu kupca

Uslovi trgovine

FOB, CIF i EXW su dostupni

Uslovi plaćanja

Half West Union ili T / T unapred, saldo koji se plaća prije isporuke

Vrijeme uzorka uzorka

4 ~ 15 dana

Napomene

[1] Autentikacija CE / SGS štanda, veličine, boja, paketa može se prilagoditi
[2] OEM & ODM naredbe su toplo dobrodošle

Relevantni proizvodi

Igračke na naduvavanje, naduvavanje lukova, plesači vazduha, baloni na naduvavanje,
baloni s helijama, baloni na krovu, replike naduvnih proizvoda, naduvavanje crtanih filmova, plažne zastavice, naduvavanje bilborda, naduvavanje filmskih ekrana, naduvavanje čamaca, naduvani kajaki, šatori, naduvavanje maskota, napuhavajuće sofe, naduvavanje androids, napuhavajuće bočice, naduvavanje balona i drugo prilagođene reklame naduvavanje i naduvavanje prilagođenih oblika itd.

Karakteristike proizvoda:
[1] DIY
[2] Upoznajte se sa standardima CE, SGS, RoHs
[3] Dostupni su svi dizajn i dimenzije
[4] Prevoz velike brzine.
[5] Otporna UV otpornost, vodootporna, otporna na vatru
[6] Stabilna boja pod vanjskom ekspozicijom
[7] Jednostavan za održavanje i čišćenje, prenosiv za postavljanje ili skidanje
[8] Vrste boja, veličina i oblika pantona su prilagođene
[9] Imaju širok spektar upotreba, kao što su maloprodajne izložbe, sajmovi, autosaloni, banke, radio stanice, zdravstvena zaštita, korporativni fundraisers i proslave na stranicama, na otvorenom, oglašavanje, promocija, iznajmljivanje, odmor, rekreacija, neka vaš brend / logo / slogan bude poznat svuda
Naše prednosti:
1) imamo dizajnerske timove specijalizirane za dizajniranje na napuhavanje sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj industriji.
2) u našoj fabrici imamo štamparske mašine, tako da možemo da rukujemo kvalitetom i troškovima štampanja, mastilo koje koristimo se uvozi sa visokim kvalitetom, boja je jaka i izdržljiva.
3) Materijali u našoj fabrici provjeravaju i testiraju SGS / EN 71, koji je vrlo vodootporan, UV-retardantan i vatrootporni materijal.
FAQ:
1. Da li možemo promeniti veličinu i boju zasnovanu na originalnim?
Veličina i boja se mogu menjati prema Vašem zahtjevu. Molimo Vas da nas kontaktirate kako biste dobili više informacija o naduvavanjem koje želite promijeniti pre nego što je završen proizvodnju.
2. Gde se proizvodi na naduvavanje mogu prikazati ili koristiti?
Prikažite ih na krovu, stanicama, parkovima, plažama i međugradskim terminalima, ispred sale i supermarketa. Jednom rečju, one se mogu pokazati svuda.
3. Kako instalirati proizvode na naduvavanje ako sam svež?
Veoma je lako instalirati. Pripremite zemlju ili sobu, otvorite paket gumenjaka i ventilatora. Napunite ventilator i naduvajte ga.
4. Vaše duvalice i pumpe ispunjavaju CE / UL zahteve?
Da, naravno, možemo da ponudimo jednu ili dve kao vašu potražnju ako je moguće.
5. Koja je dnevna potrošnja duvalice?
Troškovi su zanemarljivi jer duvaljac svakog dana troši samo nekoliko jedinica struje.

Naša fabrika
Nalazimo se na 2000. godini preko više od 18 godina radnog iskustva za gumenjake. Naša radionica ima preko 15.500 m2 više od 150 radnika. mi samo izvodimo gumenjake (šivanje + zavarivanje), mi smo najprofesionalniji .LilyToys je lider u projektovanju, proizvodnji i ugradnji naduvnih vodenih parkova. Naš proizvođač sposoban je ponuditi kombinaciju vodenih parkova za čak 100 plaćenih gostiju na sat, sastoji se od svih različitih elemenata. Ova raznolikost elemenata u kombinaciji vodenih parkova privlači više ljudi, to znači, vi kao preduzetnik možete ostvariti veći promet pri stalnim operativnim troškovima.
Naša glavna oprema:
Automatske mašine za sečenje (3kom) + Mašine za digitalno štampanje (2kom) + Japaneses Mašine za šivenje (35kom) + Kineske mašine za šivenje (52pcs) + Mašine za pražnjenje sa vrućim vazduhom (14kom) + Mašine za probijanje (2kom) + Električna mašina za p ... ......
Weclome da posjetite našu fabriku voleće naš profesionalni radni tim.
LilyToys vodi svaki projekat od koncepta do završetka. Od inicijalnog dizajna do startovanja, vodimo računa o svemu. Svaki aspekt projekta, uključujući planiranje, inženjering, proizvodnju i instalaciju, obavlja nas u kući od nas. Svugde, možete imati potpuno povjerenje u kvalitet LilyToys koje kupujete. , kao LilyToys, grade snažne odnose sa našim kupcima. Ostajemo posvećeni našim klijentima širom svijeta i naš način da se zahvaljujemo nastavljaju da im pružaju najbolje usluge i proizvode.
Posvećeni smo izvrsnosti i nudimo veoma veliki i veoma raznovrstan izbor vodenih parkela kako bismo osigurali vaš uspeh. Spremni smo da upoznamo i prevazilazimo vaša očekivanja ..
Pozivamo vas na našu kompaniju da biste imali priliku da razgovarate kako možemo da vam pomognemo i radujemo se da vam služimo u godinama koje dolaze.
KK Gumenjak - Sve je moguće.

Aplikacija
1. Može se koristiti kao reklamni proizvodi u proslavama, strankama, izložbama i tako dalje.
2. Takođe možete da odštampate svoj logotip ili slogan. Napuštajući blimp sa vašim logotipom

ili slogan koji leti na nebu može vam donijeti mnogo neočekivanog efekta.
3. Dekoracija za privatne ili javne; Božićni festival, promocija
4. Koristi se u parkovima, dvorištima itd.
5. Poslovi iznajmljivanja, zabavni park, centar za igru, porodične igre ili drugi
6. događaj, zabava, klub, performans, zabavni park, iznajmljivanje, porodična upotreba, vodeni park i dr.

Hot Tags: naduvavanje oglašavanja, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođeni, cijena
Upit