Adult Bounce House

odrasla kuća za odbacivanje Opšti opis - Napravićemo armaturu na svim slabim tačkama, uključujući zajednički deo, pretvarajući kukuruz, žičanu oblast ... Etc dvostruko do četvorostruko šivenje sa mrežicama. Dodatna ojačana traka na svim tačkama naprezanja i unutrašnjim panelima kako bi se osigurala izdržljivost ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

odrasla kuća za odbacivanje
Opći opis--
Mi ojačavamo na svim slabim tačkama, uključujući zajednički deo, pretvarajući kukuruz, zupčastu oblast ... Etc dvostruko do četvorostruko šivenje sa mrežicama. Dodatna ojačana traka na svim tačkama naprezanja i unutrašnjim panelima kako bi se garantovala izdržljivost gumenjaka. Dvostruko šivanje po jedinici sa trostrukim šivom i četvorostrukim šivanjem u ključnim područjima unutar osnove uređaja kako bi se garantovalo izdržljivost gumenjaka.
Mi vršimo inspekciju kvaliteta TWICE. Inspekcija prvog kruga od strane supervizora proizvodnje na stolu nakon što je gumenjak završio i pre nego što ih pošalje u skladište. Pre nego što se šalju kupcima, inspektor za kvalitet će ga urediti kako bi ga obavio u drugom krugu kako bi garantovao dobar kvalitet gumenjaka za kupce.
Mi postavljamo instrukciju za sigurnosnu klapnu za vazduh na svakom izlazu za vazduh kako bi se zaustavio vazduh kada se isključi napajanje kako bi igrači bili sigurni
Ovaj asortiman kombinacije i zamaka i dimenzije i boje mogu biti prilagođeni ... Može pružiti širok izbor spoljašnjih i unutrašnjih namjena kao što su PARK, prodaja na malo i druga komercijalna upotreba. Takođe možemo učiniti prema dizajnu kupca.
Najbolji kvalitet, kontrola vremenskog okvira proizvodnje i veoma konkurentne cene su naše prednosti, kao fabrički proizvođači, pravimo širok spektar gumenjaka, uključujući klizavu zamku, visok slajd, standardni klizač i klizač za napuhavanje, Bouncy Slides, skakanje za skakanje, prepreke , naduvavanje lavirinta, tunela, košarku ili fudbalsku igru ​​... Etc drugu naduvavanje sportske igre, naduvavanje modela i crtanih filmova. Šatori na naduvavanje, promotivni luk i vazdušni plesači, božićni proizvodi, reklamni baloni i zaleđene kugle. Dobro se pridružite nam da razvijemo biznis.
Specifikacija:

2018 Nova popularna napuštena odrasla kuća za odbijanje za

Model br.

KKK-L522

MOQ

1 kom

Veličina

5.5Lx3.3Wx4H

Garancija

2 do 3 godine

Standardi

CE / UL / SGS / EN14960

Age recommendations

Deca

Materijal

PVC

Materijalne karakteristike

Izdržljiv, vodootporan, nepropusan, otporan na vatru atraktivan, siguran i zdrav

Trajanje pošiljke

Po moru, vazduhom ili ekspresom

Port za isporuku

Huangpu, Yantia ili po dogovoru

Vrijeme dostave

7 do 15 radnih dana nakon prijema depozita od 50%

Tvorničko iskustvo

18 godina

Dodatna oprema

Kompleti za popravku, lepak itd

Ostale informacije

Kontaktirajte nas za pregovore

Aplikacije: materijal koji je prošao CE se često koristi u zabavnom parku, centru za zabavu, vrtiću, kućnom dvorištu, rođendanu, festivalskim aktivnostima, trgovini.

KK izrade u detalje:
Sidrena prstena za fiksiranje:
Svi šavovi su udvostručeni i četiri puta na uglu i na donjoj stresnoj tački. Dvostruko šivanje unutar i dvostruko šivanje spolja, Sve visoke stresne tačke su pojačane tamo gde je primenjivo. i da se osigura da su gumenjači dovoljno jaki.
Tehnika:
Svi šavovi su udvostručeni i četiri puta na uglu i na donjoj stresnoj tački. Dvostruko šivanje unutar i dvostruko šivanje spolja, Sve visoke stresne tačke su pojačane tamo gde je primenjivo. i da se osigura da su gumenjači dovoljno jaki.
Deflacija
Sve deflacionirane pozicije imaju dvosmerni patent zatvarač, a zatvarač će biti pokriven dugačkim poklopcem. Zipper naših igara u skladu sa zahtevom EN14960. Tako da vam mogu pomoći da deflacionirate brže. Mi radimo ojačanje za sve zupčaste zglobove, a iznad zatezača, postoji pokrivač zatezača velcro materijalom koji pomaže u disperziji stresa zippera. Možemo napraviti i unutrašnji PVC komad kako bi zaštitili zatvarač.
KK® ima više od 10 godina iskustva. Proizvodi su dobili zvanično sertifikaciju sigurnosnog standarda.
1, američki sigurnosni standard:
ASTM-F963-11, HR4040, non-ftalati
2, Australijski / Novi Zeland igrački sigurnosni standard:
AS / NZS ISO 8124
3, sigurnosni standard opreme za napuhavanje:
EN-14960
4, evropski sigurnosni standard:
EN-71
Tip jedinice:

Uključuje:

Još slika
Dječija kuća za napuhavanje / Bouncy Castle sa preprekama za igru

Hot Tags: odrasla kuća za odbijanje, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođena, cijena
Upit