Napuhavajući labirint

naduvavanje lavirint 100% stvarnih fotografija napravljenih u našoj fabrici, garantovan kvalitet, dobrodosli na narudzbu. Besplatna obaveštenja o poštanskim brojevima: Poštovani kupci, pošto različite cene isporuke u različitim zemljama i područjima, naša besplatna dostava se zasniva na severnoj Americi, Evropi, Australiji i azijskim zemljama. Ako ne pripadate ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

napuhavajući labirint
100% stvarne fotografije snimljene u našoj fabrici, garantovani kvalitet, dobrodošli na narudžbinu.
Obaveštenje o besplatnom dostavu:
Poštovani kupci, zbog različitih brzina isporuke u različite zemlje i područja, naša besplatna dostava se zasniva na severnoj Americi, Evropi, Australiji i azijskim zemljama. Ako ne pripadate ovim zemljama i područjima, pls kontaktirajte nas kako biste potvrdili troškove isporuke pre nego što napravite plaćanje. hvala za vaše razumevanje.

Tip jedinice

Inflatable igre gigant naduvavanje labirint

Ime proizvoda

Igračke gigantske naduvavanje igre 11X9M napuhavanje labirint visokokvalitetan najlon oksford tkanina udari kocke labirint za djecu

Materijal

oksford tkanina / 0.55-0.45mm PVC cerada

Veličina

11 * 9 M

cena uključuje

ventilator, torba za pijesak, rop.dart

pogodan za

Party, vjenčanje, promocije i tako dalje.

Saveti za otpremu

1.Upišite podatke o primaocu, uključujući ime, određenu adresu, poštanski broj, tel, tako da možete brzo dobiti robu bez odlaganja.
2.Preuzmite da boja koju želite, naš sistem će se automatski isporučiti, uopšteno, promjena boje ne dozvoljava.

Uslovi plaćanja

1. Mi prihvatamo Alipay na Aliexpress.
2. Možete platiti T / T
3, Western Union

Detalji isporuke

1 Širom svijeta Shipping.Except neke zemlje i APO ili FPO adresu.
2. Nalogi su obrađeni blagovremeno nakon provere plaćanja.
3.Možemo samo da potvrdimo adresu porudžbine, Vaša adresa porudžbine mora odgovarati vašoj adresi primaoca.
4.Transportno vreme za prevoz pruža prevoznik i isključuje vikende i praznike. Vreme prelaska može biti duže tokom praznika.
5. Ako niste primili predmet u roku od 30 dana od plaćanja, molimo vas da nas kontaktirate. Mi ćemo pratiti pošiljku i vratiti se vam što prije sa odgovorom. Naš cilj je zadovoljstvo kupaca.

Povratak i refundiranje

1.Retail i veleprodaja.
2. Ako niste zadovoljni predmetima, vratite ga u roku od 30 dana za zamjenu ili novac nazad, molimo vas da me kontaktirate kada se vratite.
3.Defektne stavke MORA BITI prijavljene i vratile nas u roku (iu originalnom pakiranju, ako je moguće). Morate nam reći da je kvar i dao broj naloga.
4. Povraćaj troškova isporuke plaća kupac.

O nama

1. Uvozne dažbine, porezi, naknade i brokerske takse, obično prikupljene po isporuci ili pickupu, su odgovornost kupca i nisu uključeni u cijenu ili troškove pošiljke. Molimo proverite sa carinskom službom vaše zemlje pre ponudi / kupovine kako biste utvrdili koji će biti troškovi i kako biste osigurali da je predmet koji kupujete legalan u vašoj zemlji.
2. Svi e-mailovi će biti odgovorjeni u roku od 1 radni dan. Ako e-poštu nije odgovoreno, molim pošaljite odgovor, čim je moguće odgovoriti.
3. Samo ozbiljan kupac! Molimo naručite nalog samo ako se slažete sa svim uslovima.

Feedback

1. Mi ćemo ostaviti pozitivne povratne informacije nakon prijema plaćanja.
2. Mi održavamo visoke standarde izvrsnosti i trudimo se za 100% zadovoljstvo kupaca!
3.Povratite nam se ako niste zadovoljni predmetom nakon što ste je primili, mi ćemo vam dati zadovoljavajuće rješenje pre nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije.

Malo prepreka za naduvavanje maziva može se koristiti za iznajmljivanje, zabavni park, porodičnu upotrebu, školu, igralište i druge komercijalne svrhe, oglašavanje, zabava, klub, park, kvadrat, aktivnosti na otvorenom, preprodaja, izložba, dvorišna zabava u otvorenom iu zatvorenom prostoru.
Pružiti različite nivoe poteškoća djeci ili odraslima, uz prvu potpunu pobjedu. Igrati proces nije samo pun stimulacije već i poboljšati sposobnost tela svim strankama, kao što su fizička vežba, analiza, istrajnost i drugi aspekti sveobuhvatnog
sposobnost.
Kvalitet i test
SVEDOKINJA POLOVINA - ODGOVOR: Mi smo testirali svaki proizvod kako bismo osigurali da se jedinica dobro kupa.
B. Nudimo komplet za popravke za popravku u slučaju.
C. Vodićemo vas da popravite proizvod u celom životu.
D. Garancija: 3 godine.
Napomena: Svi proizvodi su 100% ispitivanje kvaliteta prije isporuke, bilo koji problem kvaliteta će biti potpuno zamijenjen 100% besplatno.
FAQ:
P: Da li je uključena pumpa (vazdušni ventilator)?
O: Da, nema potrebe da je dodatno kupujete.
P: Koje zemlje šalju svoje proizvode?
O: Možemo da pošaljemo na ceo svet. Ali, ukoliko je vaša zemlja u slobodnom domenu, pls naručujemo robu u određene zemlje. Molimo vas da nas kontaktirate za točnu cijenu. Trudićemo se da proverimo najniži troškovi isporuke za vas.
P: Šta je sa uvoznim dažbama, porezima i naknadama?
O: Molimo vas da obratite pažnju na to da uvozne dažbine, takse i naknade nisu uključene u cijenu ili troškove pošiljke. Molimo proverite kod carinske službe vaše zemlje da biste saznali koji će dodatni troškovi biti pre nego što naručite.
P: Kako kontaktirati za pitanja?
O: Možete "Prodavac poruka". Pls šalje poruku o vašim pitanjima, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.
Instrukcija za igru:
1.Ukoliko koristite naduvavanje, nemojte oštre stvari na zemlji. Treba vam tepih na zajedničkom tlu. 2. Zabranjeno je nositi sa ključevima i mobilnim telefonom, čašama i oštrim malim dekoracijama tokom igranja.
Više proizvoda

Hot Tags: naduvavajući labirint, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođeni, cena
Upit