Inflatable Playground

inflatable playground Informacije o preduzeću Osnovana 2003. godine, KK Gumenjak je angažovan na ovom polju više od 18 godina. Da bismo srećno i pamćljivo djetinjstvo dobile svu djecu na svijetu, uvijek insistiramo da se trudimo da ponudimo bolje i najsigurnije zabavu ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

naduvavanje igrališta
Informacije o kompaniji
Osnovana 2003. godine, KK Gumenjak je angažovan na ovom polju više od 18 godina.
Da bismo srećno i nezaboravno djetinjstvo dobile svu djecu svijeta, uvijek insistira na tome da se trudimo da ponudimo najbolju i najsigurniju opremu za zabavu, uključujući zatvoreno igralište, vanjsko igralište, električnu zabavu, fitnes opremu i drugu djecu igračke.
Takođe proizvodimo: naduvavanje, gumenjak na naduvavanje, gumenjak na naduvavanje, reklamni gumenjak, igre na napuhavanje, bazen na naduvavanje, naduvavanje na naduvavanje, park za zabavu, gumenjak na naduvavanje, gumenjak na naduvavanje, naduvavanje, komfor na naduvavanje, naduvavanje , Gumenjak, gumenjak za napuhavanje.
opis proizvoda
Izrađujemo armaturu na svim slabim tačkama, uključujući zajednički dio, pretvarajući kukuruz, žičanu oblast ... Etc dvostruko do četvorostruko šivenje sa mrežicama. Dodatna ojačana traka na svim tačkama naprezanja i unutrašnjim panelima kako bi se garantovala izdržljivost gumenjaka. Dvostruko šivanje po jedinici sa trostrukim šivom i četvorostrukim šivanjem u ključnim područjima unutar osnove uređaja kako bi se garantovalo izdržljivost gumenjaka.
Mi vršimo inspekciju kvaliteta TWICE. Inspekcija prvog kruga od strane supervizora proizvodnje na stolu nakon što je gumenjak završio i pre nego što ih pošalje u skladište. Pre nego što se šalju kupcima, inspektor za kvalitet će ga urediti kako bi ga obavio u drugom krugu kako bi garantovao dobar kvalitet gumenjaka za kupce.
Mi postavljamo instrukciju za sigurnosnu klapnu za vazduh na svakom izlazu za vazduh kako bi se zaustavio vazduh kada se isključi napajanje kako bi igrači bili sigurni
Ovaj asortiman šatora i veličine i boja može se prilagoditi ... Može pružiti široku selekciju spoljašnjeg i unutrašnjeg korištenja kao što su šator džamije, izložbeni šator ili šator za zabavu i šator za oglašavanje. Takođe možemo učiniti prema dizajnu kupca.
Najbolji kvalitet, kontrola vremenskog okvira proizvodnje i veoma konkurentne cene su naše prednosti, kao fabrički proizvođači, pravimo širok spektar gumenjaka, uključujući klizavu zamku, visok slajd, standardni klizač i klizač za napuhavanje, Bouncy Slides, skakanje za skakanje, prepreke , naduvavanje lavirinta, tunela, košarku ili fudbalsku igru ​​... Etc drugu naduvavanje sportske igre, naduvavanje modela i crtanih filmova. Šatori na naduvavanje, promotivni luk i vazdušni plesači, božićni proizvodi, reklamni baloni i zaleđene kugle. Dobro se pridružite nam da razvijemo biznis.
Detaljan opis koji slijedi:

Inflatable playground

1. Materijal: Plato Oxford Fabric / pvc tarpaulin, vodootporni i protivpožarni funkcije, bez ftalata. Standard za klasičnu upotrebu, ispunjava ASTM, EN71 i UV certifikat.

2. Ventilator: (220v ~ 240v / 110v ~ 120v) CE / UL odobren

3.Stitch: Svi šavovi su dvostruko šivani (trostruki do kvartični zašrafljeni u osjetljivim dijelovima)
i ojačavajuće trake koje su spojene na svim šavovima dušeka.

4. Rad: Profesionalna mašina za sečenje, štampu i šivenje, kako bi osigurali kvalitet u svim procesima, radnici će ojačati trake na zglobovima i uglovima.

Specifikacije

Materijal

Komercijalni razred

Paket

PVC vreća visoke čvrstoće

OEM

dostupan

Veličina

prilagođeni

Ventilator

CE / UL sertifikat

Načini isporuke

Vazduhom ili morem i drugima

Štampanje

baš to pokazuje naša slika

MOQ

1kom

Dodaci

Slobodni CE / UL električni ventilatori / pumpe
Besplatni kompleti za popravku
Besplatna pvc torba

Uvjeti plaćanja

T / T, Western Union, Paypal

Gde se koristi za:
oglašavanje, iznajmljivanje, zabave, klubovi, parkovi, zabava na otvorenom, dvorišna zabava itd.

Vrlo dobar izbor za decu da dele sreću i inspirišu kreativnost.
Dobar način za oglašavanje.
Puno brže postaviti i prenositi
Vrlo jak PVC materijal, otporan na vatru i bez olova.
Atraktivna boja i struktura.
Dizajniran od strane našeg stručnog tima, sa dobrim izgledom i bez sigurnosti.
Pregled proizvoda:

FAQ
Zašto izabrati KK gumenjak?
1.Safe
Svi naši dizajni i proizvodi su strogo pregledani u skladu sa sigurnosnim standardima kako bi bili sigurni da svi delovi igračaka neće uzrokovati štetu deci. Svi metalni delovi su glatki, a plastični delovi su netoksični, anti-ultraljubičaste osobine, u skladu sa standardom klase FOOD.
2. Iskreno
Naše igračke su dizajnirani od strane iskusnih dizajnera prema interesima i osećanjima dece. Sa različitim likovima i stilovima, naši proizvodi donose deci ne samo sreću već i zdravlje i mudrost.
3.High Quality
Verujemo da je kvalitet duša proizvoda. Uveravamo da će naši proizvodi biti u vrlo dobrom stanju nakon dugotrajne upotrebe ili čak u teškim klimatskim uslovima. Svi dijelovi će održavati visoku trajnost između temperature -50 ° C ~ 50 ° C.
4.Konkurentan
Za iste proizvode u istom kvalitetu i istom standardu, mi ćemo vam ponuditi najniže cijene. Sa istom količinom novca, uživate u iskusnijim dizajnom, bržoj isporuci, profesionalnim uputstvima za instalaciju i mnogo bolje usluge.

Hot Tags: naduvavanje igrališta, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođena, cena
Upit